15 år senare

Min och J’s bröllopsdag börjar närma sig. Vår 15-åriga. Oj. Hur gick det till?

Fira ska vi göra i alla fall. Fast hur vet jag inte rikgtigt ännu. Jag vill ha en fest. Men den planeringen har vi inte hunnit med. En fest då vi hade kunnat ”renew our vows”! Som Seal och Heidi Klum gjorde varje år. Tills de skiljde sig. Nej, jag tror att det får bli ett riktigt dansparty efter sommaren istället!

Kanske ska vi gå på en konsert för att fira nu. Fick mersmak när jag var på Beyoncé förra veckan. Men vem kan toppa henne? Minns en av de bästa konserter jag varit på som var alldeles innan eller efter vi gifte oss. Med Sheryl Crow. På Cirkus. Vi stod på golvet strax nedanför scen. Och lyssnade på bland annat den här underbara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *