40-årspresent & kvällens kläder

Tips på 40-årspresent till en man man knappt känner: korg med utvalda produkter. Och 40-årsfesten igår var som tur var inte i trädgården. Hörde just att igår var den kallaste junidagen i Stockholmsområdet sedan 1928! Då var min mormor 2 år…

Vår korg (vi var två par som gått ihop) från Bruka innehöll: 2 flaskor vin, Rosmarin i kruka, 6 linneservetter (gammal kampanjpremie från mitt jobb på Svalan), halvt Grand Blanc-bröd, Grand Blanc-chips, olivolja och havssalt.

Sedan har jag en egen liten stylist härhemma! Estelle hjälpte mig igår att få till DVF-klänningen med kavaj från H&M. Och så drog hon upp klänningen med midjebandet så att den stannade strax ovanför knäna. Tyckte att den såg lite tantig ut nedanför knäna (håller inte med Camilla Thulin har jag kommit fram till…).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *