Att fira…

Att fira är att samla på minnen. Att leva här och nu. Och fira hade vi anledning att göra i fredags. Vi firade att Estelle, vår snart 13-åriga dotter som ska börja sjuan antagits till Viktor Rydbergs Samskolas Musikprofil efter en audition (vet inte hur många gånger jag hörde henne öva på Vem kan segla för utan vind under januari). Och vi firade dubbelt eftersom en av hennes bästa vänner också blivit antagen. Vi familjer träffades på Villa Pauli och firade med en gemensam middag.

Villa Pauli har tidigare varit en medlemsklubb men har nu öppnat upp och alla är nu välkomna hit för frukost, lunch och middag.

 

 

 

 

 

Det är en mycket vacker byggnad och miljön känns lite som att komma hem till någon. Och så skönt det var att slå sig ner vid vita linnedukar och bara njuta av maten, miljön, sällskapet och prata om det vi firade – våra döttrars kommande tre år i denna omtalade skola som folk har så mycket åsikter om. En snobbskola, säger vissa, en elitskola, säger andra, en fantastiskt bra skola säger en av mina bästa vänner vars båda söner gått och går här. Det ska bli intressant att se vad Estelle och Natalie kommer att tycka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *