Att fylla år nu för tiden

Jag fyllde ju år för några dagar sedan. Jag tycker nästan att det är lite jobbigt att fylla år i dessa facebook-tider. Blir lite ångestladdad att jag inte ska få några grattis-hälsningar där. Alla verkar ju få så himla många. Och jag är själv jättedålig på att gratta andra eftersom jag alltid glömmer att kolla vem som fyller år. Och jag har heller inte laddat ner någon av alla appar som påminner om facebookvänners födelsedagar. Och då är det såklart inte så många som kommer att gratta mig, tänker jag. Men jag blev inte bortglömd. Så skönt – jag blir grattad på facebook – alltså finns jag! Skrämmande. Men människan blir ju glad för all uppskattning. Och ledsen för avsaknad av den.

Men jag fick en härlig födelsedag. Äntligen har jag fått ersättning för smyckesstölden i Frankrike i somras. Och på min födelsedag råkade det vara klockauktion på Kaplans. Och jag vann auktionen på den klocka jag ville ha! Äntligen en ny (gammal) klocka. Det var första gången jag budade på en auktion och det var kul! Auktionsförrättaren sa efteråt att jag suttit där med en min av skräckblandad förtjusning när jag lyfte min skylt upp och ner. Men en fin klocka blev det. Känner mig ”hel” igen :-). Sedan hade J bokat middag på Nosh & Show dit jag länge velat gå. Spanade in inredningen här inför inredningsuppdraget på Villa Söderås, men nu var det första gången jag åt här. Och det var bra! Och ett träningspass på SATS hann jag o J med också. Så min dag blev en kanondag!

IMG_8394

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *