Att göra-listor

Jag är lite splittrad till to do-listor. På ett sätt är det skönt att skriva ned vad man ska göra. Samtidigt är det stressande att skriva det för det är ofta så  mycket! Det är likadant när jag ska åka och handla – ibland skriver jag en lista, men då glömmer jag den oftast hemma eller också glömmer jag att titta på den i butiken. Eller också struntar jag i att titta på den i butiken för att jag har en sådan övertro till mitt eget minne. Jag måste bli bättre på att skriva ned saker (varför säger man ned förresten, det låter ju inte så positivt…) I alla fall så är det ju faktiskt bevisat att om man skriver upp(!) saker är sannolikheten större att de inträffar – lite som att visualisera.

Så, här är min to do-lista:

  1. Terrassera trädgården på baksidan
  2. Boka en safari-resa till Tanzania
  3. Bygga hus i Kroatien
  4. Skriva en bok

Men jag tror jag nöjer mig med den här listan just idag, denna härliga vårdag:

Den första listan tar jag tag i imorgon igen, och i övermorgon, och dagen efter det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *