Att höja sin energi

Jag var ju och gjorde en energibehandling i februari strax innan vi åkte till Dubai.  Nu ska jag berätta hur det var och om det gav någon effekt… Här kommer det!

Terri Kosmicki utförde behandlingen och hon är verkligen en härlig och mycket karismatisk person. Hon gör behandlingarna på Carrier Carrier här i Stockholm som ingav en bra känsla. De bedriver och utför hälsorådgivning, avancerade kinesiologi-kurser och olika former av massage.

Sanna Ehdin skriver om Terri Kosmickis energibehandlingar på sin blogg och hemsida: ”Jag har mycket god erfarenhet av detta sedan många år och kan varmt rekommendera behandlingar hos Terri. Det är en av de mest avancerade metoderna för energiläkning – och jag har prövat de flesta. Läkning kan åstadkommas på alla nivåer – kroppslig, känslomässig, mental och själslig. Den är speciellt lämplig för kvinnor som har svårt att bli gravida och hon har hjälpt många kvinnor att bli gravida.”

Sessionen varade i två timmar och Terri började med att fråga vad jag behövde hjälp med. Jag berättade om mina fötter och att jag överlag gärna ville få ökad energi samt om hon kunde göra något åt min flygrädsla. Hon satte igång och bland annat berörde hon lätt olika kroppsdelar samtidigt som hon sa olika ord för varje kroppsdel som hon sedan på något sätt återförde till huvudet. För flygrädslan utförde hon en tapping-metod som går ut på att man intensivt minns den händelse som orsakade rädslan och sedan plockar bort känslan av rädsla samtidigt som Terri ”knackar” bort den över handryggen. Detta var oerhört svårt. Läs här om ett annat exempel på tapping mot flygrädsla. Det är inte så lätt att förklara, men hela behandlingen var behaglig och allt Terri gjorde kändes lätt, rätt och logiskt när jag var där.

Resultat? Jag vet att många anser detta extremt flummigt men jag tycker att mina tår gör mindre ont, smärtan är absolut inte borta, men jag har fått lite mer rörlighet i stortålederna. Energin är på topp, högre än innan, men det vet man ju inte om det beror på behandlingen (bara). Flygrädslan däremot, har tyvärr inte blivit bättre. När vi flög till Dubai kände jag samma skräck som vanligt, så jag får väl testa KBT mot den istället…eller jag kanske ska ge tapping en ny chans. En KBT-terapeut sa faktiskt till mig en gång att tapping är det nya KBT – KBT 2.0Wink

Energi


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *