Augustgalan

Åh, jag måste skriva lite om Augustgalan! Det var så härligt att gå på den i år efter tre års frånvaro. Jag har varit på den varje år och hade precis hunnit sluta när den var för två år sedan och nu när jag kom tillbaka känner jag hur mycket jag saknar bokbranschen. Snälla, ge mig ett jobb där igen. På bokklubbssidan känner jag mig klar, men bokbranschen är ju större än så…

Men det var ju Augustgalan jag skulle skriva om! Sedan den flyttade från Berwaldhallen till Konserthuset för några år sedan känns hela upplägget mycket bättre, och de har nu också gjort den lite roligare med några nya programpunkter, till exempel bjuder man in en ”relevant” person för varje nominerad bok som får prata om boken och dess författare. En härlig iakttagelse som jag och mitt sällskap gjorde när alla fått sina priser var att alla vinnare i år var kvinnor. Grattis! Läs om vinnarna och deras verk här.

Nu ska jag införskaffa Egenmäktigt förfarande och Expeditionen – Min kärlekshistoria ger jag till värdarna på den fest vi ska till på lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *