Beyoncé rules the world

Yes! Har lyckats få biljetter! Jag, min väninna och våra döttrar ska äntligen få uppleva Queen B. Beyoncé. Live. Det är stort.

Vi skulle ha sett Rihanna när hon var i Globen senast men lyckades pricka in konserten som ställdes in. Våra döttrar (och vi mammor) var så besvikna när vi stod utanför Globen och fick besked om att hon inte skulle komma. En stjärna med en lika fantastisk röst, men nu känns Beyoncé som en så mycket bättre förebild för våra 13-åringar.

Jag satt i över en timme och jagade dessa biljetter i morse. Klockan nio släpptes de på Ticnet och efter att ha placerats i kö i 40 minuter var de helt slutsålda. Gick då in på biljettnu.se där biljetter fanns, men till ett mycket högre pris. Googlade sajten och såg att den var totalt oseriös. Jag och den andra mamman diskuterade och kom fram till att de kanske släpper biljetter till ytterligare en konsert. Samtidigt som vi pratade randomsurfade jag och kom in på Live Nations hemsida där jag plötsligt lyckades boka biljetter! Och då var jag plötsligt tillbaka på Ticnet där biljettbokningen hade gjorts. Förstår ingenting av denna biljettbokningsdjungel, men, vi har biljetter! Jippiee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *