Bröllop och brudnäbbar

Nu när det snart är högsäsong för bröllop kan jag riktigt känna med alla som planerar och ser fram emot ett ljuvligt vår- eller sommarbröllop!

På ett bröllop är det så roligt om det är en eller flera brudnäbbar med, tycker jag. Det är så härligt att ha barn närvarande vid själva vigseln. Det blir mer lättsamt och äkta! Men det är nog fler som tänker så när man själv fått barn. (När vi gifte oss undanbad vi oss alla barn, lite pinsamt… men så kände vi då, och det fanns då inga barn som kändes nära oss).

Jag minns ett bröllop vi var på i Piran, en fantastiskt vacker by vid kusten i Slovenien. Det var J’s allra närmaste vän som gifte sig. Då var det brudens femåriga systerdotter och vår tvååriga Estelle (Bianca låg i min mage) som var brudnäbbar. De kom intultande först av alla i den enorma, mäktiga kyrkan med varsin korg full med rosenblad som de strödde (kastadeSmile) längs hela gången. Sedan kom brudgummen eskorterad av sin karismatiska mamma, men det är en annan historia…

När min kära svägerska gifte sig för ett par år sedan var våra döttrar brudnäbbar. En superduktig fotograf och vän till min svägerska tog då den här helt underbara bilden. Vilket ljus!

Estelle, My & Bianca

One thought on “Bröllop och brudnäbbar”

  1. Att ni själva undanbad barn på ert bröllop är ingenting jag tycker du ska ”skämmas” för. Man har nog bara olika stadier i livet. Var på ett bröllop nu i vintras där en 3½-åring gjorde ett jättebra brudnäbbsjobb. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *