Bröllop och tärnor

Jag har bröllopstema här idag!

Att ha en eller flera tärnor (och en eller flera bestmen!) när man gifter sig ger ju en viss trygghet på den stora dagen. Man får stöd och förhoppningsvis hjälp med en del praktiska detaljer. Men framför allt ska man ju ha kul tillsammans innan bröllopet och bygga upp stämningen tillsammans! Jag fick äran att träffa min svägerska Marias tärna på möhippan hon var med och ordnade för Maria. Och här kan vi tala om att ställa upp som tärna och vän! Så här skriver Maria om hennes engagemang:

När jag skulle bestämma vem jag ville ha som tärna behövde jag inte fundera så länge. Det var den person som alltid funnits där sedan jag lärde känna henne och som jag har så roligt med oavsett vad vi tar oss för – Elin!

Elin tog sig an hedersuppdraget med stort engagemang från första början. Hon var med på allt från idéer till inbjudningskort, dukning, val av klänning, musik – listan kan göras lång! Möhippan planerade hon också tillsammans med flera av mina andra underbara väninnor, en dag som blev en av de roligaste i mitt liv!

Kvällen innan bröllopet hade Elin fixat restaurangbesök och spa. På bröllopsdagen kom hon med härlig frukost efter flera timmar hos frisören. Och till min viktigaste dag hade hon bokat en limousine med champagne för oss två innan vigseln.

För att beskriva Elin och hennes roll som tärna måste jag berätta hur hon fick mig att känna. När jag var nervös fick hon mig lugn. När jag skenade i väg i tankarna samlade hon mig. När jag var stressad stöttade hon. Och när jag var förväntansfull och sprudlande så sken vi tillsammans. Hon var den bästa tärna man kan tänka sig! Tack Elin!

En sån tärna hade jag också velat ha när jag gifte mig… Och den här bilden säger väl allt!

One thought on “Bröllop och tärnor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *