Dagens inredning

Jag hade ju stuvat in ett sminkbord i sovrummet som minst sagt blev lite crammed. Sedan kom J hem med den fina torson också som då verkligen inte fick plats, men med den här lösningen fick Coco, som vi döpt henne till (efter Coco Chanel såklart, och eftersom hon är huvudlös borde hon vara lite coco…), också plats. Och det blev faktiskt till och med bättre än innan. Nu blev det lite mer av ett ”krypin” och när jag nu sitter vid bordet har jag inte ryggen mot dörren vilket är ett big no no i feng shuins värld…

Jag hade nämnt för J att jag funderade på att skaffa en torso och då hittade han den här, helt ny, på Blocket. Nu kan jag börja sy kläder också…

Senvårens alster från keramiken var jag och hämtade idag. Jag fortsätter att förkovra mig i keramikens, drejningens och glasyrernas värld i höst!

6 thoughts on “Dagens inredning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *