Det där fantastiska

Jag har hittat en ny artikel om det där fantastiska – mitt nya livselixir – magnesiumet. Eller nytt och nytt, jag har tagit magnesiumcitrat som tillskott i över ett år nu! Och jag har ju skrivit en del om det tidigare – vill ni läsa tidigare inlägg med länkar – skriv magnesium i sökfältet här bredvid. Men den här artikeln som jag precis hittat är nog den mest heltäckande hittills. Till alla skeptiker som är misstänksamma mot tillskott säger jag det igen – ät sötmandel! Vilken tur för mig att det finns i semlor som är det enda bakverk jag egentligen gillar. I varm mjölk. Är det inte semmeldagen snart..? Eller har den varit?

Well well, imorgon är det i alla fall Alla hjärtans dag! Och det ska vi fira. Bianca och jag har bestämt att börja dagen med att gå upp extra tidigt och fixa frukost med tända ljus. Vi ska ta pepparkaksformar och göra hjärtformade rostade mackor med jordgubbsmarmelad. Sen får vi se hur dagen fortsätter att firas… Kanske blir det en macaron – som ju innehåller mandel – till kaffet… :-)

2 thoughts on “Det där fantastiska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *