En giraff på tapeten

Vårt hus består av fem halvplan. Upp till det översta planet går en halvtrappa från vardagsrummet. Och väggen vid denna trappa har jag aldrig varit riktigt nöjd med. Jag har provat med att ha den helt ren (för kliniskt), olika tavelkombinationer (för ”crammed”). Men när vi gjorde om döttrarnas garderober och samtidigt målade om köket passade jag på att skaffa en tapet som hantverkarna kunde sätta upp på den här väggen. Jag ville ha en fototapet med ett fotografi vi tagit själva. Oj, vad jag satt och provade olika foton i programmet på Mr Perswall som avgjorde om bilden hade tillräckligt hög upplösning. Jag experimenterade med ett antal bilder, men jag föll för den här – ett foto taget på Giraffe Manor i närheten av Karen Blixens hus strax utanför Nairobi.

Nu fattas bara en liten apa och placera uppe på en av takbjälkarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *