En härlig brunch

Varför bjuda på middag eller lunch när man kan bjuda på en härlig brunch! Jag var på en mysig brunch igår med en god vän och ett gäng barnmorskor, hemma hos en av barnmorskorna – Liselotte – en skönt uppfriskande person som bjuder på sig själv, sitt hem och som sagt, en härlig brunch! Brunch får det bli nästa gång som alternativ till den gamla vanliga tjej- eller parmiddagen. (Fast först nästa lördags tjejmiddagSmile.)

Det var så mycket gott uppdukat på det härliga brunchbordet! Olika sorters bröd, flera olika pålägg, ägg, ceasarsallad som man själv ”doserade” av de olika ingredienserna, lökpaj, våffelsmet invid ett våffeljärn med olika sylter och grädde, fruktsallad och då har jag säkert glömt något…  På dryckessidan var det juicer, smoothies, te och kaffe. Hur lyxigt som helst. Brunch blir ju också ofta en form av ätande som får ta tid. Vi satt i flera timmar och åt och pratade. Tyvärr touchade vi bara vid ämnet barnmorskor. Med tre barnmorskor närvarande hade jag velat höra mer om deras vardag på jobbet. Att vara barnmorska måste ju vara världens roligaste och mest positiva jobb! Tänk att varje dag på jobbet få välkomna nya små människor till världen och se lyckan i nyblivna föräldrars ansikten…

Jag är så ovan att gå bort på brunch så jag fick hjärnsläpp och glömde helt att ta med något till värdinnan. Så då skickar jag henne det här fina armbandet från Karin Viktoria, en klenod som vi hade som VIP-premie på Svalan, som tack för att hon förgyllde en kall och regnig aprilfredag. Tack Liselotte!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *