En underbar liten leksak

Jag fick en påskpresent igår. Det var något jag längtat länge efter.

På den lilla broschyren inuti paketet står det bara ”Hej!” Vad trevligt, tänker jag. Jag öppnar första sidan och läser ”Gratulerar, du och din MacBook Air är som gjorda för varandra. Instämmer till 100%. Thank you! I’m in a new relationship… in heaven…

Äntligen slipper jag sitta uppflugen på en barstol i vårt kök när jag skriver och förstöra mina knän och min rygg… Nu kan jag blogga en masse och jobba med mitt bokprojekt mycket bättre och lättare – överallt, var som helst. (Ser framför mig hur jag sitter på Café de Flore och skriver något intellektuellt om nån bakelse…) Vilken lyx!! Plötsligt händer det.

Det känns kul också att J tror så mycket på mitt bokprojekt att han skaffar mig ett sånt bra arbetsredskap! Han hoppas nog att jag med hjälp av den här lilla leksaken ska göra oss ekonomiskt oberoende så att han kan sluta i charken på COOP och istället ägna sig åt sina bilar på heltid… Det ska jag, kära J, nu kommer det bara att gå lite snabbareSmile. Puss!  Rosor till dig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *