Enzo & Dino ska också flytta

Jag har tänkt på hur Enzo och Dino kommer att påverkas av flytten – kommer de att trivas i det nya huset? Vilka kommer att bli deras favoritplatser där? Detta efter att vi pratat om hur vi människor kommer att trivas och röra oss i nya mönster där…

Jag hade en ”för”-visning av vårt hus igår för en god väns vänner – och jag blev åter igen påmind om att vi snart inte kommer att bo här längre. Bra att vänja sig! Jag älskar ju det här huset och det såg man på dem som var här igår att de också skulle kunna. Vilket gör att rubriken på annonsen som kommer ut i SvD’s Magasinet på lördag passar så bra; Ett hus att bli förälskad i…  och det var då jag insåg, fast jag redan tänkt på det tidigare, att det är så viktigt VILKA det blir som köper och flyttar in i vårt hus. Vi vill ju att huset ska få härliga människor som ska bo här… blev ännu mer påtagligt när jag tittade in på Hemnet tidigare idag där det kommit ut ett hus i Djursholm på exekutiv auktion – så sorgligt… för huset.

Nu har vi i alla fall fixat klart inför visningen på söndag. Har stått med damm och grejer upp över öronen i vårt otroligt röriga ”bergrum” (förråd) större delen av helgen men som nu är fint för yttre ögon att beskåda :-). Att man inte gör sånt här för sig själv bara!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *