Estelle

Det är ju helt omöjligt för mig att inte göra ett inlägg om namnet Estelle idag. Tänk att Sveriges framtida drottning har fått samma namn som vår dotter. Intressant att se alla åsikter om namnvalet. Undrar hur åsikterna var bland våra vänner och bekanta när vi valde det namnet för 13 år sedan…

Nattklubbsdrottning, tycker Herman Lindqvist. Om dottern heter som chips och farmor heter Sibylla… så har vi en tradition av Kungliga Skräpmatsnamn, skriver Mark Levengood på Twitter men de flesta, även Mark, verkar ändå vara positiva till det oväntade namnvalet och det är klart, det är ju världens finaste namn, tillsammans med Bianca som vår andra dotter heter!

Med tiden (åldern?) har jag blivit en sann rojalist men jag  blev ”tränad” till detta genom min kompanjon som jag drev företag tillsammans med för flera år sedan. Vi deltog och tittade på Kungens 60-årsfirande, Victorias student, Prins Bertils kortege mm. Och visst förgyller kungafamiljen vardagen och skänker lite glans åt vårt land runt om i världen…!

Inte Estelle Bernadotte – men väl Estelle Capor som Bollywood-prinsessaSmile!

2 thoughts on “Estelle”

  1. Härligt att det blev ett mindre ”rojalistiskt” namn! Och när man redan känner en fin Estelle kan man inte annat än gratulera till deras val!! Det hade varit toppen om dom tagit Tintin också så hade våra döttrar varit representerade i kunga kretsar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *