Födelsedagar, resor och dikter

Igår fyllde min pappa år. 69 år. Tänk vad åren går… Nästa år fyller han 70! En nära väninna till mig har det tufft just nu med att båda hennes föräldrar börjar bli krassliga. Det gäller att leva nu och umgås med sina nära och kära medan man har dem här. Jag och barnen skickade grattis-sms till morfar som befinner sig med mormor på Barbados(!). Jag är så glad att de har möjlighet att resa och göra massor av roliga saker nu när de är pensionärer. Och morfar blev så glad av barnens fina sms. Den här dikten ska han få av Bianca när han kommer hem (tror dock att hon menar ”alltid” istället för ”aldrig” för dig fatta tycke…:-)):

Jag tog till mig av min väninnas ord när hon sa att passa på och umgås med dina föräldrar medan de är friska och ni kan ha kul tillsammans. Så jag och J beslutade oss för att bjuda mina föräldrar och J’s mamma (hans pappa gick bort för över 20 år sedan, alldeles för tidigt…) på julbord och julshowen Happy Holidays. Att vi inte gjort något sådant tidigare…? Sen träffas vi förstås ofta här hemma när de INTE är ute och reser. Men det är kul att göra något speciellt ibland. Som den här resan för några år sedan till Juan-les-Pins:

mormor, morfar & Bianca i Juan-les-pins

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *