Fredag – here we go again

Välkommen härliga fredag! Jag välkomnar fredagskvällen och helgen med ”five ways…”, den vackraste vårblomman – en nästan utslagen pärlhyacint samt en låt som för mig är svår att tröttna på med Norah Jones och Wyclef Jean. (Men jag misstänker att våra återkommande middagsgäster kanske börjar tröttnaWink, för den går ofta varm hemma hos oss…)

2 thoughts on “Fredag – here we go again”

  1. Gillar det jag läser hos dig så mkt är ju inne i min stora förändringsfas… allt har ju sin tid, först måste tårarna flöda och ilskan få ta ut sin rätt att ha levt med en psykopat är nog bland det vidrigaste man kan vara med om vad det gäller relationer.Man kastas mellan hopp o förtvivlan o skyddar förövaren men jag har nu börjat min spännande resa o gör precis det som står hos dig..Focus on what matters, bra va ! Du kan om du vill – Du vill så du kan !!! Hoppas dessa små bokstäver når dig, du kan väl bekräfta. Njut av helgen med din fina fam, Kram K

  2. Härligt Kattis! Du är på rätt väg! Nu kan det bara gå uppåt, och gör nu det vi pratade om – you know what! Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *