Frukost på Villa Söderås

Jag tror aldrig att jag jobbat så mycket i hela mitt liv som nu. Väldigt kul, men jag känner att jag måste vara försiktig så att jag inte blir mitt jobb. Lätt hänt i hotellbranschen märker jag.

Just nu sitter jag och försöker formulera text till konferensanläggningar.se. Det tar sin tid att få till det, men det här är väl i alla fall en bra början?

Jag vill ha ett hus vid havet, där jag kan se på alla båtarna…  Ja, den känslan infinner sig lätt på vackra Villa Söderås. Och här kan du verkligen känna dig som hemma. Vi erbjuder ett förstklassigt värdskap i en rofylld miljö som ger rum för klara, kreativa tankar. Och har du varit här en gång, är vår förhoppning att du vill komma tillbaka…

Idag har vi haft en stor grupp doktorander från KTH som konfererat hos oss. Jag blir alltid så imponerad av doktorander, vilken disciplin och intelligens de måste besitta…? Det var alla åldrar och nationaliteter och i morse vid frukosten satt alla tysta i restaurangen och åt som hästar. Mycket alltså. Märkligt. Intellektuellt arbete kanske skapar lika mycket hunger som fysiskt?

Men imorgon stänger vi restaurangen för några dagars totalrenovering av det sista rummet på nedervåningen. Jag återkommer med bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *