Handterapi och presenttips

På väg hem från keramiken idag stannade jag till på Cranberry Corner, en ljuvlig inredningsbutik precis utanför Mörby Centrum. Det lustiga är att i samband med att jag sa upp mig från mitt jobb i höstas gick jag förbi här en dag och det stod ”lokal uthyres” där butiken ligger nu. Jag ringde upp mäklaren som berättade att de precis hyrt ut lokalen. Det kunde lika gärna ha varit jag som startat upp butiken, fast jag vet inte om jag hade gjort det lika bra som Lisa Brandt har gjort. Jag hade en liknande idé och vi har väldigt lika smak…!

Idag köpte jag en suverän handkräm (behövs verkligen när jag håller på med lera 3 timmar i sträck på torsdagarna) och en sulfatfri handtvål som ägaren sa var så mild och bra att hon tvättar ansiktet(!) med den.

Ett trevligt bemötande i butiken är att de alltid bjuder på något att dricka – idag var det iste gjort på rooibos-te och koncentrerad tranbärssaft. Receptet finns på hemsidan! Supergott var det, så det ska jag göra hemma när det börjar bli lite varmare…

Just det, den här vackra karaffen fick jag i julklapp härifrån. De är även mycket skickliga på att slå in paket…

Vilket gjorde att jag kom på en sak till. Det här smarta raksetet fick J som alltid rakar sig ”manuellt” av mig härifrån i julklapp, också mycket vackert inslaget.

3 thoughts on “Handterapi och presenttips”

  1. Hej Maria!
    Tack vad du är gullig och vilket lustigt sammanträffande att vi hade samma idé. Jag kan bara säga att det är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, även om jag nog aldrig har jobbat så mycket som nu. Oavsett hur det kommer att gå i framtiden så är jag så otroligt glad för att jag ändå tog mod till mig och prövade. Ser på dina bilder att vi absolut gillar samma saker så jag tror nog att du hade gjort det ungefär på samma sätt som jag. Och det är väldigt roligt att så många tycks gilla samma saker som jag, eller kanske lite tur. För hur det nu än är så går det inte att köpa något på annat sätt än utifrån hjärtat även om man köper in det till en butik. Hoppas du blir nöjd med tvålen också. Handkrämen är också min favorit. Ovärderlig på handfatet och på diskbänken. Välkommen tillbaka snart. Just iste kan man experimentera med hur mycket som helst så det finns några andra varianter som väntar på att få serveras när det blir lite varmare som sagt. Hälsningar Lisa/ Cranberry Corner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *