Happy loooong weekend

Ja en långhelg blir det nog för många den här helgen, det märkte jag inte minst när jag körde hem från Lidingö igår. Kändes som om hela Stockholm skulle ut till Roslagen.

Dags att öppna upp sommarstugan, lägga i båten eller kanske bara pimpa balkongen till lägenheten i den varma vårsolen. Och äntligen har det blivit lite grönt! Bara värmen kom så slog ju nästan allt ut över en natt. Till och med mina barn reagerade starkt på detta. Det har varit en lång, mörk och kall vinter, men nu, nu är nu och den härligaste tiden på året enligt mig. När hela sommaren ligger framför en. Måste komma på en plan för att känna och tänka likadant inför hösten. Tips någon?

Men som sagt, nu är nu. Visserligen ska jag jobba imorgon, men med dagens teknik kan jag lika gärna sitta i mitt nystädade växthus och få massvis gjort som inne på ett tråkigt kontor (som jag ännu inte har – flyttar runt mellan lediga konferensrum på Villa Söderås – men snart så – och då kommer det att bli ett mycket inspirerande kontor…).

Trevlig Kristi himmelfärdsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *