Happy Monday

Tallrikar och skålar från NOX Table Couture
Tallrikar och skålar från NOX Table Couture

Nytt år, nya planer. Tänker på hur jag ska jobba vidare med porslinet. Hinner ju inte riktigt med detta med annat heltidsjobb. Så en sak är nog säker – barnens första serviser är klara när de flyttar hemifrån, alla presenter är klara några år framåt (;-)), Och, som jag resonerade med J på långpromenaden idag – i min dröm att driva ett boutique-hotell i SÖDRA Europa när barnen flyttat hemifrån, där har jag fixat porslinet till restaurangen i alla fall.

OM – inte något oförutsett roligt händer på Formex nästnästa vecka. NOX-porslinet kommer att vara med i POPUP-restaurangen Nordic Eat med temat ”Det nordiska köket i fokus”.

”Jag vill kombinera den nordiska maten tillsammans med god design, och visa det lustfyllda för matbordet och köket, berättar Jan Rundgren.” Så kul med en sådan exponering! http://www.formex.se/a…/det-nordiska-koket-i-fokus-pa-formex

Och för att lätta upp denna kylslagna måndag bjuder jag här på en värmande låt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *