Happy Thanksgiving!

För några dagar sedan var det 50 år sedan John F. Kennedy blev skjuten på öppen gata i Dallas, Texas. Samma dag fyllde min pappa 70 år. Mordet skedde alltså på min pappas 20-årsdag när han var någonstans i världen ombord på ett lastfartyg som sjöman. Varje födelsedag pratar vi om när JFK blev skjuten på pappas 20-årsdag. I måndags, tre dagar efter att han fyllt 70, fick min pappa en hjärtattack, men överlevde. Tack vare fantastiskt sällskap och sjukvård i Spanien där han befann sig. Efter en lyckad operation får han nu flyga hem på måndag, eskorterad av en sjuksköterska från SOS International.

Idag är det Thanksgiving, som firas stort i USA. Varför har inte den här (viktiga) högtiden slagit igenom i Sverige? Såsom Halloween och Alla Hjärtans dag etc. Idag är jag tacksam över att min pappa lever. Vad är du tacksam för idag? Så lite vi visste när vi gav min pappa hans födelsedagspresent för knappt en vecka sedan, men så sanna orden är som stod på kortet.

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *