Happy weekend

En turkos-inspirerad frukost blev det så här på fredagen… (hittar ingen vägg att måla!) Funderar istället på att måla stolarna vid köksön turkosa, men jag fick ett stort nej från Estelle, det kommer att se helt taikon ut säger hon.

Just nu funderar jag på och gör jag allt annat än det där sista lilla på boken innan jag ska skicka iväg den. Jag känner mig nervös. Självklart räknar jag med att få hjälp av aktuellt förlag med detaljer, omslag och annat, men just nu känner jag en osäkerhet… typ, vad har jag gjort och vad håller jag på med…? Men jag vet att det är övergående. Och då är det är bara att kasta sig ut för stupet. Därför är det så skönt att under tiden kunna frossa i ytliga saker som turkosa miljöer här på bloggen:).

Ikväll ska vi till bästa grannarna på middag. När jag gör förrätten vi tar med, en variant på ceviche (återkommer med recept om det blir gott!), lyssnar jag på härliga Sleeping Satellite.

Och ikväll drar jag på mig mina älskade See by Chloé-skor som matchar naglarna – lack från Rituals och superöverlacket Seche Vite!

Annars en lugn helg med tid för den där sista finslipningen av boken innan den ska till granskning… Sen ska jag nog ta tag i trädgården… Länge har jag tänkt på det gamla kinesiska ordspråket ”Vill du bli lycklig för en dag, drick en flaska vin. Vill du bli lycklig för en månad, skaffa dig en kvinna (man?). Vill du bli lycklig för ett helt liv, anlägg en trädgård”. Det är dags nu:).

Ha en härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *