Happy weekend!

Nu har vi hittat ett hus vi ska hyra i Frankrike i sommar! När jag skulle boka det försökte jag förhandla lite om priset. Det gick inte så bra. Det här svaret fick jag:

Men det var ett så bra svar så vi bokade ändå! För att vi firar vår 15-åriga bröllopsdag i sommar. Och bröllopsresan gick till just de här trakterna. Och huset verkar så bra. Med ett så bra läge. På en höjd strax utanför den lilla byn Ramatuelle, några kilometer från Saint Tropez och de fina stränderna Pampelonne och Tahiti Beach där vi hängde hela dagarna och lyssnade på skön musik som strömmade ut från lunchrestaurangerna intill. Och det var lika skön musik när vi var här igen för några år sen. Så det borde hålla än. Eller kanske har det blivit ännu bättre! Lägger upp lite bilder på huset i helgen. Om vi inte ångrar oss…

Ikväll ska jag med några väninnor på Soul Train på Café Opera som är en After work de startar upp nu igen på fredagar. Med DJ och dans. Har tydligen blivit superpopulärt. Kul för oss som numera inte vill BÖRJA utekvällen vid 23-tiden utan ger möjlighet att jazza loss INNAN man går ut och äter :-). Kul initiativ! Måste dansa mer! Och här lite förslag på moves… Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *