Happy weekend

Så här ser min vardag och helg ut när jag inte är på hotellet nuförtiden. Just den här dagen var efter en trevlig bokklubbsmiddag – därav blommorna (känns som jag haft nån premiär eller nåt…).

Vi har sopptema i den här bokklubben och denna kväll blev det köttsoppa på J’s jaktlags egenjagade rådjur eller älg eller vad det nu var som fått koka många timmar med morot, palsternacka, lök, lagerblad, svartpepparkorn, vitlök, Systrarna Voltaires lantbuljong, rött vin och potatistärningar sista halvtimmen. Till soppan serverade jag crème fraiche och ugnsgrillad levainbaguette med varsin liten skål smör blandat med hackad bladpersilja, krossad vitlök, en uns balsamico och det skulle även ha varit lite hackad gräslök i blandningen men det glömde jag. Och alla fick en egen smörkniv. Så kul att leka restaurang.

Skålarna till smörblandningen införskaffade jag på restaurang Carnivore utanför Nairobi för två och ett halvt år sedan och det var första gången jag använde dem.

Och just det, boken vi diskuterade till soppan denna gång var samma som vi hade senast i min andra bokklubb…

Trevlig helg! Med Tracy Chapman.

2 thoughts on “Happy weekend”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *