Happy weekend

Redan fredag. En hektisk vecka har det varit. I onsdags tillträdde jag som VD för Villa Söderås (obs. ny grafisk profil och hemsida på gång, håll utkik!) – härligaste hotellet, konferens-, fest- & bröllopsstället med den bästa adressen på hela Lidingö. Redan från måndagen när min nya roll var klar har jag överösts av nya arbetsuppgifter och saker att ta tag i och lösa. Och på Facebook bytte  jag ”titel” som säkert stuckit i ögonen på några, så får man ju inte göra. Med ny profilbild från Yasuragi som lustigt nog ligger mittemot Villa Söderås, tvärs över vattnet. Tänk, då i somras hade jag ingen aning om att jag skulle befinna mig på andra sidan vattnet, i en ny roll, drygt ett halvår senare. Och nu känns det så bra att få ta ett helhetsgrepp om det här fantastiska stället och skapa ett topphotell från ett 3-stjärnigt sleeping beauty-hotell. Nu kommer det att hända mycket, vilket det också redan börjat göra sedan jag nu i av februari började jobba med renovering, inredning och marknadsföring.

Det har varit så mycket den här veckan att jag inte hunnit med så många blogginlägg och var dessutom tvungen att hoppa över min fotokurs idag. Och idag skulle vi börja lära oss Photoshop. Och redovisa de första bilderna i våra individuella fotoprojekt. Som sammanträffande nog är ”Inredning Hotell”. Så jag gör det här istället. Inte mycket hann jag där heller… Men det kommer mera.

Och här är den första annonsen sedan jag började och som går ut i Lidingö Tidning idag och i Östermalmsnytt imorgon:

Ha en skön helg, och lyssna på dessa ljuvliga toner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *