Happy weekend

Konstigt att det helt plötsligt är helg efter en sån här uppbruten vecka. Igår kändes det som måndag och idag är det fredag… men, men, skönt är det, underbart med fredagar. Den här helgen ska jag bara vara, läsa och umgås med familjen. Hoppas att alla ni som läser får en härlig vårhelg och hoppas att det börjar slå ut lite nu så att det kan bli grönt ute! Beskära rosorna ska jag göra i alla fall för visst kan man väl säga att björken har musöron i Stockholmstrakten?

På Villa Söderås har vi i alla fall fixat och donat även dessa två dagar efter helgen mitt i veckan. Från och med imorgon kommer vi nu att varje lördag ha Café & Bistro mellan 10 och 17 då vi serverar enkla goda luncher och härliga bakverk med en meny av olika drycker – allt från kaffe till champagne!

Påskliljorna är bortplockade ur krukorna – nu ersatta av lagerträd samt sten- och lyktkreationer. Kockarna är i färd med att förbereda inför helgens kulinariska upplevelser – café & bistro-menyn imorgon, brunchen på söndag och trerätters-menyer båda kvällarna. Hotellrummen är fullbokade i helgen – många ska på Bruce Springsteen – men i restaurangen finns det ännu plats! Och på griffeltavlan ska ikväll skrivas morgondagens Café & Bistro-meny! I bakgrunden kan man lyssna på bland annat Diana Krall genom vårt nyinstallerade SONOS-system – fantastiskt ljud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *