Happy weekend

Fynd från Skåne. Både den lite udda ”takkronan” i rivet lakansväv (som strax ska ut till växthuset) och de (suddiga) rostiga urnorna med murgröna hittade jag på Slottstallet.

Idag har det varit skolavslutning och vi har stått på skolgården i kylan och lyssnat på sommarsånger, därefter traditionsenlig lunch på  Monrads, sedan gofika med rabarberpaj hos vänner med vänner! Efter det var jag helt slut. Men det var nog den intensiva arbetsveckan som tog ut sin rätt. Så efter en liten powernap fick jag ny energi och åkte med Estelle till min favorit-tapetaffär där jag hittade och beställde de sista tapeterna till de nya juniorsviterna på Villa Söderås och vi hittade även denna fina tapet till Estelles rum:

Trevlig helg! Och en riktigt härlig sommarlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *