Happy weekend

Så inredde jag då montern/tältet till seglarventet kring ÅF Offshore Race (tidigare Gotland Runt) i onsdags utanför Nationalmuseum där vi nu har personal som står och marknadsför Villa Söderås till och med söndag då startskottet går för racet. Det här med segling är ju som en egen värld. I och med att Villa Söderås blivit medlemmar i KSSS så har vi även varit med och tävlat i en kappsegling – KSSS Business Cup – där mina kära kollegor lyckades få oss till final igår då jag också var med. Det var första gången jag seglade och det var roligare än jag trodde! Vi kom på en fjärde plats och kämpade i 5 race mot fyra andra lag – och det var verkligen ett härligt teamwork!

Utmattade efter seglingen gick vårt team och åt en riktigt god måltid på uteterassen på Villa Godthem och tackade av några av oss som slutar och byter form på tjänst… :)

Trevlig helg! Och passa på att ta en tur till Skeppsholmen och spana in alla fina båtar som ska segla Gotland Runt imorgon, Operakällaren har en mysig uteservering på området också – och missa inte Villa Söderås fina tält på vägen dit utanför Nationalmuseum!

Sail away...
Sail away…
Villa Söderås tält utanför Nationalmuseum
Villa Söderås tält utanför Nationalmuseum
Team Villa Söderås i KSSS Business Cup
Team Villa Söderås

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *