Happy WeekEnD

 

Kanske denna blågrå färg i nya hallen…?
Kanske denna blågrå färg i nya hallen…?
En glasveranda (som jag alltid önskat mig!) är det i nya huset. Kanske ska jag möblera med bl a en sådan här fin?
En glasveranda (som jag alltid önskat mig!) är det i nya huset. Kanske ska jag möblera lite så här…

Lite vilohelg är det efter att ha visat huset för sex olika mäklare… Nu ska vi bara bestämma oss. Svårt. Hur viktig är en mäklare egentligen…? Det är så mycket psykologi i att sälja ett hus och slumpfaktorn som avgör vilka som är ute och letar hus just när vi ska sälja. Men vi ska skapa de bästa förutsättningarna för att få bästa köpare till bästa pris :-). Nu ska jag ta en tur ut i växthuset och börja göra vårfint. För det känns ju faktiskt nästan som vår när all snö är borta och det varit plusgrader i flera dagar nu.

IMG_3756

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *