Happy Weekend

Nu är det så mycket med mitt nya jobb och flytten så det blir nästan bara Monday- och Happy weekend-inlägg :-) här. Och på den nya bloggen hinner jag knappt skriva något alls! Men både där och här blir det mer igen när allt lugnar sig lite!

Har precis varit ute på en långpromenad med bästa grannen som vi tar varje helg. Där vi diskuterar livets alla händelser och olika spaningar omkring oss. Och just nu är vi båda helt överväldigade över var och vad våra yrkesliv är! Lustigt nog handlar bådas om barn och deras viktiga utveckling – mitt om att få så många barn som möjligt upptäcka och vidareutveckla läslusten genom Barnens Bokklubb, och för min vän och granne Rosie om  hennes nyligen lanserade app för barn 2-6 år – Peppy Pals – ett fantastiskt roligt och gulligt spel som utvecklar barns empati! Det känns så  kul att kombinera motion med att kunna ge varandra pepp och tipsa varandra om olika utvecklingsmöjligheter på våra helgpromenenader!

I veckan såg jag dokumentären om ABBA’s ”spektakulära image” – så intressant! Därför passar just idag den här låten så bra med underbara ABBA, barnen och texten om att ha och förverkliga drömmar…

Och nu ska jag skriva min första krönika till Barnens Bokklubbs medlemstidning!

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *