Happy weekend!

Dino in bed

Konstig vecka. Konstig helg. Först ledigt igår och idag nån konstig ”klämdag”. Och nu helg igen. Dessutom var jag och J på den märkligaste aktivitet igår, 5 rytmers dans hette det, vilket innebar 2 timmars frigörande dans. Jag tänkte att vi skulle kliva utanför vår komfortzon och testa något nytt så vi gick dit med några vänner, alla med öppna sinnen :-). Och det var en intressant upplevelse. Inget jag kommer fortsätta med on a regular basis men det är bra att utmana sig själv och inse att alla har olika behov, och behovet att dansa i en gymnastiksal med främmande människor som har ett ganska stort sådant behov har jag inte. Inte J heller. Och det kan ju vara skönt att komma till sådana konklusioner ibland …

Lite roligt blev det också när jag skulle berätta om upplevelsen för min mamma över telefon från ett café här hemma till Spanien, det blev ett litet hörfel eller två – istället för när jag sa att det var lite sektvarning på 90% av de medverkande tyckte hon att jag sa sexvarning … och sedan sextioåringar. Ja, mycket kan tolkas fel. Och det var säkert ingen sektvarning på de flesta – säkert bara jag som är lite inskränkt. Därför försöker jag tänka så här, som ett mantra, framåt;

Outside the box

 

Trevlig helg alla!

2 thoughts on “Happy weekend!”

  1. Nästan som i ”Tango för vilsna själar” av Lucy Dillon – och tänker nog också att detta koncept inte passar dig!

    1. Åh, den boken måste jag läsa – tänker genast på gamla härliga Svalan! Hoppas allt är bra med dig Helene! kram maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *