Här ligger jag och dagdrömmer…

under min ”chandelier” från Åhléns. Drömmer mig bort till att huset är färdigrenoverat. Men ska försöka njuta mer av processen. Igår fick jag psykbryt när hela köket var täckt av byggdamm igen fast jag precis hade städat. Ok då, för tre dar sen… måste sänka kraven och njuta av resan. Tittar på min lilla skylt i sovrummet som jag för tillfället försöker göra till mitt mantra – Målet är ingenting, vägen är allt. Och nyss gick jag runt i ett tyst hus efter att byggarna gått hem och uppskattade plötsligt processen igen. Och hallen blev/blir bra!!

Jag tror byggarna fick inspo från mitt försök till konstnärskap när jag provmålade färgen på glasverandan. Snart blir den öppna spisen vit ;-).

Och nu är allt i vardagsrummet inflyttat i den färdiga matsalen…

 

Och vardagsrummets renovering har påbörjats… It’s gonna be nice…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *