Hotellinredningen på Villa Söderås

Även om jag slutat jobba på Villa Söderås följer jag hotellet på Facebook och idag såg jag att Hannah och Amanda inleder sina Hotellprogram på Aftonbladet web-TV här. Var tvungen att titta för att se min lilla baby som jag inrett. Så mycket av inredningen syntes inte, men lite. Jag har inte varit tillbaka på hotellet sedan mina specialbeställda bord från Artwood kommit, men nu såg jag att de blev bra på glasverandan. Framför allt behöver man inte alltid duka med vita dukar här som vi gjorde innan för att dölja de fula borden. (Fast vita dukar är ändå alltid snyggast i en restaurang tycker jag. De lyfter liksom hela miljön på ett väldigt enkelt sätt.) Tyvärr verkar de som jobbar där nu inte tänka på att fixa till tyget på stolarna där och när det behövs, Hannahs stolsrygg ser till exempel helt korvig ut  bakom hennes rygg…

Receptionen syns också tydligt i början av avsnittet – och jag älskar verkligen den svart-vit-randiga tapeten jag valt hit. Vi kommer att ha samma tapet i vår monter på Formex i januari. Vårt nya porslin uppdukat på olika bord med den här tapeten som fond. Passar extra bra eftersom porslinet är just svart och, – vitt!

2 thoughts on “Hotellinredningen på Villa Söderås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *