Inspiration för alla

via

Var med i kampen för en bättre värld samtidigt som du får en inspirationskick! Den 12 februari drar Olof Röhlander igång en inspirationskvällsturné med gästtalare på olika orter runt om i landet – Inspiration för alla. ”Drömmen vore om det här initiativet tände gnistan i fler människor som liksom jag gått med livliga vakendrömmar som tidigare ofta stannat just där. Fast inte den här gången. Men ensam är inte stark. Det handlar inte om en, eller bara några få, utan om många. Utan all värdefull hjälp från alla fina människor, företag och organisationer ute i landet hade Inspiration för ALLA än en gång bara varit en vacker idé. Det slutar alltså inte här. Men för några fler kanske det är här det börjar.”

Olof Röhlander är talare, inspiratör och föreläsare, har skrivit böckerna Det blir alltid som man tänkt sig (rekommenderas!) och Bli en vinnarskalle (har ännu ej läst). Han har en peppapp på Itunes (sök på peppapp) och blev dessutom Årets Talare på Talarforum 2011.

200 kr kostar det att delta på en Inspiration för alla-kväll och alla pengar går oavkortat till en välgörenhetsorganisation som Du väljer av fem väl utvalda organisationer. Tala om win-win! Det får man ju inte missa!

 

via

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *