Jazz och lite lax

Jag var på ett litet event på Vår Gård med några vänner igår kväll och lyssnade på Victoria Tolstoys vackra jazzstämma. Välarrangerat med god dryck och goda små tilltugg, speciellt en liten laxrätt föll jag för som påminner om en amuse bouche jag brukat göra men glömt bort. Den består av hackad gravad lax, hackad färsk koriander, hackad färsk chili, limesaft, och olivolja. Och lite flingsalt. Serveras i pytteportionsskålar med minigaffel till champagne, prosecco eller cava före en middag!

Eventet igår hölls lyckligtvis inomhus i den nyligen omgjorda mysiga loungen. Förra året vid samma tidpunkt var detta event, då med Eric Gadd och Uno Svenningsson, ute i den härliga trädgården. En strålande vacker sensommarkväll till skillnad mot gårdagens oktoberlika höstrusk…

Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *