Kolonial Lodge-stil

En annan inredningsstil som verkligen tilltalar mig är den koloniala. Det är nästan den inredningsstil som jag är mest förtjust i. Och som jag aldrig tröttnar på. En kolonial lodge-stil som påminner mig mycket om min barndom i Afrika. Det brittiskt koloniala möter lokala safari-influenser. Ljusa väggar och textilier möter mörka träslag. Visualisera filmen Out of Africa. Inspireras av Karen Blixen. I had a farm in Africa, by the foot of Ngong Hills… Men även med den här inredningsstilen gäller det att få till rätt balans för att det ska bli ett bra resultat.

Och varför inte göra en fondvägg av en fototapet med lämpligt motiv? Den här bilden har jag planer på att göra en ny fondvägg av (bilden har jag tagit i Tsavo West, Kenya) – jag har ju tidigare gjort en med en giraff!

Avslutar med några underbara filmklipp från Out of Africa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *