L O N D O N

20140403-202558.jpg

Befinner mig plötsligt i underbara London! J skulle hit i jobbet och undrade om jag ville följa med. Yes, jag passar på innan jag börjar jobba på måndag, svarade jag, och så flyr vi landet under den jobbiga försäljningen av vårt hus! Tjejerna följde också med så nu är vi här!

Lycka: att sitta på en morgonflight till London med mina två underbara tjejer sovandes på varsin sida om mig (J tog eftermddagsflighten pga av möten hemma innan) och filosofera över livet med en mugg British Airways-te. Fick tillbaka min gamla känsla med flygning, innan jag blev flygrädd, då jag till och med valde flighter med mellanlandningar för att jag älskade så att flyga. Jag fick tillbaka känslan av att få nya tankar där uppe ovan molnen som inte går att få nere på jorden. Perspektiv tror jag att det kallas…
Nu väntar middag på Babylon Roof Terrace.

Och här är vår shoppingdevis här i London. Bra målsättning i alla fall…

20140403-203119.jpg

One thought on “L O N D O N”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *