Lördagsrosor del II

Så synd att jag missade Sting-konserten här i Stockholm för några veckor sedan… såg honom i Globen en gång men satt för högt upp, för långt bort – nackdelen med stora konserter! Skulle gärna vilja se honom på en liten konsert i nån italiensk villa i Toscana… vilket får mig att tänka på en liten konsert jag var på med Prince i Monaco när jag pluggade där. En dag satt en lapp i hissen på skolan att han skulle ha en konsert på en restaurang för alla studenter och att alla kvinnliga ”fans” hade företräde i entrén – så gentlemannamässigt… det blev en intim konsert vilket gjorde musik- och scenupplevelsen magisk, speciellt om man gillar Prince…

Idag lyssnar jag på Desert Rose med Sting och Cheb Mami. ”They don’t make songs with this passion anymore.” – kommentar på YouTube.

Getting in the mood for Dubai… I dream of gardens in the desert sand… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *