Midsommar i Paris

Vi firade midsommar i Paris! J skulle på mässa och jag var ”medföljande” så jag passade på att ta med mig tjejerna för några dagars hangout i bästa staden och jag avslutade tredagarstrippen på Midsommarafton med att följa med J på mässans Gala Dinner på Orangeriet i Versailles medan tjejerna fick softa på rummet och beställa room service. Vilken upplevelse! Fast jag gör nog inte om det. 1200 personer slussade i buss i rusningstrafik från centrala Paris till Versailles för rundvisning och sedan 3-rättersmiddag med avslutande fyrverkerier. Det krävs en del logistik för detta och det är inte alltid det flyter…

Utsikten från vårt hotellrum på Grand Intercontinental Paris

En god tandkräm shoppade vi… bland annat

Vad är väl en bal på slottet…?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *