Ny tavelvägg

Jag tröttnade lite på zebra-tavlan i vardagsrummet och köpte på mig lite ramar och gjorde en ”kreativ tavelvägg”. Kan inte helt bestämma mig om jag är nöjd eller inte. Ganska nöjd är jag nog ändå … :-)

Två av tavlorna hittade jag på Norrmälarstrands Blomsterhandel som jag spanat in länge men nu fanns bara två kvar så då fick jag vara lite kreativ. Så när jag stod och väntade på bussen en dag förra veckan fick jag syn på en antik-/loppisaffär som jag pep in i och hittade tre tavlor med ramar jag gillade. Jag tog ur motiven som man kan se lite i bakgrunden på den första bilden och fyllde istället ramarna med dels den lilla tavlan från blomsterhandeln, en utriven sida från favoritboken Mademoiselle Oiseau och en ”tazzle” från någon resa jag inte kommer ihåg vilken den var. Så nu när jag sitter och tittar på mitt mästerverk (!) försöker jag komma ihåg var den kommer ifrån och kommer säkert snart på det … Bra minnesträning!

Zebra-tavlan är inflyttad till ”Afrika-rummet” där den verkligen funnit sin rätta plats som jag snart ska visa bilder ifrån. Och snart kommer även bilder från nya köket upp här på bloggen!

Det har hänt mycket under tiden jag inte bloggat ;-)

ramarnärbild ramartavelväggtavelvägg kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *