Nytt jobb mm.

När vi skulle åka till London förra veckan hjälpte jag Bianca att bära ner hennes lilla resväska till bilen. Oj vad tung den är, vad har du i den som väger så mycket? undrade jag. Sex böcker, svarade hon. Men vi ska ju bara vara borta i två dagar, sa jag, och ångrade mig genast. Men hon svarade bara – jag har en i handbagaget också.

Inledde andra dagen på mitt nya jobb som VD för Barnens Bokklubb med att sätta upp de här bilderna på väggen i mitt nya rum. Efter två dagar känns det redan så rätt och så roligt, även om det är mycket nytt och många nya intryck, men, som jag skrivit här tidigare, det är såå roligt att vara tillbaka i böckernas värld. Och vilken lyx att få jobba med och fokusera på den underbara produkten barnböcker!!

Och igår, samma dag som jag började mitt nya jobb, sålde vi vårt älskade hus. Nu väntar bara köparbesiktning innan köpet går igenom imorgon. Hoppas nu på att inte hela vinden är full av möss :-)!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *