Raison d’être

I lördags var jag och min svägerska Maria på Grand Hotels spa. Det heter numera Nordic Spa and Fitness – inte längre Raison d’Etre, men jag älskar det namnet – skäl att vara – för man känner verkligen ”skäl att vara” i en riktigt härlig spamiljö och ännu mer med en riktigt bra spa-behandling. Så här beskriver tidningen LevaPS! spaet och hos Grand Hotel själva låter det så här:

Närheten till vattnet, öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Njut ett bastubad och ett kallt dopp, precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra, sensommarvarma bassäng. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform. Kom lite närmare livet.

Maria fick av oss i 40-årspresent en heldag i Stockholm tillsammans med migSmile, inklusive den här spa-vistelsen. Efter en hektisk dag på stan började vi med att bada i de olika poolerna och satt sedan i ångbastun länge länge, drack grönt citruste och åt färsk frukt. Därefter hade jag bokat aromamassage och vi fick båda varsin riktigt bra massageterapeut. Sådant vet man aldrig innan… hade dessutom glömt att säga till att vi ville ha kvinnliga massageterapeuter, det känns lättare att slappna av då tycker jag, och det fick vi. Det här passade extra bra att göra i lördags med tanke på det tråkiga vädret utomhus – att få värma upp kropp och själ i detta ljuvliga spa. Det var ren lyx! Och när vi var klara framåt kvällen och kom ut på Strandvägen hade solen börjat skina. Bara en sån sak.

One thought on “Raison d’être”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *