Säg ja till livet

Jag sms:ade en väninna igår förmiddag och undrade om vi skulle äta lunch. Kände att det var en sån gråtråkig måndag och drog mig lite för att börja kontakta återförsäljare för NOX – spenderade hellre först någon timme med gott sällskap över en god lunch. Men min väninna svarade direkt; Tyvärr inte idag! Niklas och jag ”säger ja till livet” idag. Wow, det låter ju underbart, svarade jag. Senare på eftermiddagen när jag istället svängde förbi henne på en kaffe bad jag henne utveckla det här med att säga ja till livet. Det var hennes man som tittat på Solsidan, avsnittet i höstas där Alex bestämmer sig för att säga ja till livet. Då bestämde han sig också för det. Att göra det man vill, om man kan, eller se till att man kan! I stort som smått. Eller som Jessika Gedin sa i Värvet; Jag har bestämt mig för att alltid ja, för det är så lätt att säga nej. Det blir så stängt att säga nej, man får aldrig facit då. Och jag vill säga ja för att mitt framtida jag inte ska bli skitförbannad för att mitt yngre jag fegade ur… Lyssna på hela intervjun (från 2012) här.

Jag blev inspirerad och även om jag tycker mig ha relativt lätt att säga ja till livet så ska jag nu bli ännu bättre på det!

Och när jag ändå är inne på Jessika Gedin och Värvet så brukar ju Kristoffer Triumf fråga sina intervjuoffer om de vill rekommendera något och då brukar många svara lite djuplodande att de rekommenderar alla att gå i terapi och liknande. På den här frågan svarade Jessika att hon verkligen rekommenderar att tänka på att dela upp besticken när man stoppar in dem i diskmaskinen så att gafflar står i ett fack, knivar i ett osv. Det är så förbannat tråkigt att tömma en diskmaskin och när man gör så här så blir man glad när det är dags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *