Skolavslutning, 70-årsfest & renovering

Allt har gått i ett sedan vi flyttade in för 10 dagar sedan. Flytten var mer omfattande än jag hade kunnat ana. Var kommer alla dessa saker ifrån? Och vi som tyckte att vi hade rensat! Uppackningen gick i ilfart för att få det snyggt till mammas 70-årsparty en vecka senare (som blev så lyckat!), däremellan massor av möten på jobben, skolavslutningar, bröllopsdag, och samma dag som vi hade festen planterades 150 st thuja smaragd i trädgården. Och samtidigt lever vi i ett ständigt byggdamm och ljudlig renovering från kl 7 på morgnarna där rummen blir klara hälften så snabbt som jag räknat med och jag tjatar på alla att de måste ha skor som man tar av sig innan man går in i ett ”färdigt” rum. Men mitt mantra just nu är; i-landsproblem! Och jag känner att jag kommer att trivas så himla bra i det här huset. Eller gör det redan. Och resten av familjen! Och kissarna!

Ljuvliga pioner och kantnepeta från gamla trädgården
Skolavslutning för Estelle
Plantering av 150 thuja smaragd
Vackra rosor på bröllopsdagen
Dukning till 70-årsfest
Stämningsfullt med sång och trevligt sällskap för jubilaren
Enzo trivs i nya trädgården

Ytterligare hortensior har jag hunnit plantera också. Verkar som jag fastnat i en viss typ av blommor… Nu måste jag ut och vattna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *