Tacksamhetsdagbok

Veckan här på bloggen inleddes med orden ”If the only prayer you said in your whole life was, ”thank you”, that would suffice.”. Därför passar det bra med ett tacksamhetstema denna vecka. Ett inlägg om dagen om tacksamhet!

Började med att införskaffa små vackra anteckningsböcker till döttrarna och en lite större till mig igår på Bookbinders Design. I dessa ska vi skriva saker vi är tacksamma för. Innan vi går och lägger oss ska vi ta några minuter och skriva 3 bra saker med dagen och 3 saker jag är glad över. Ska även införliva J i det här lilla projektet så fort han kommit ur en dygnet runt-jobbperiod! Han får säga upp sig och börja i helgen:).

Jag gjorde en liknande grej med säljarna på Svalan på en kick-off. Gav dem varsin fin liten kalenderbok där de varje kväll skulle skriva ner 3 bra saker med jobbdagen. Jag vet inte vilka eller hur många som gjorde det (men jag kunde tolka lite efter säljresultat…). Jag hade själv tänkt göra det då men kom aldrig till skott. Tänk att det är så svårt att börja med något ibland. Men nu är det dags! Ska bli intressant att se hur det känns och vad det ger… för oss alla tre, snart fyra.

Prova! Det tar bara några minuter per kväll!

2 thoughts on “Tacksamhetsdagbok”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *