Time Out Dubai

Så heter den engelskspråkiga tidningen med en massa bra tips för oss som är här och besöker Dubai. Men det bästa restaurangtipset fick jag via sajten familyindubai, nämligen Pier Chic som hör till hotellet Al Qasr. Restaurangen ligger längst ut på en pir med utsikt in mot hela Dubai. Maten var superb och servicen förstklassig. Bra restauranger och härlig miljö är det även i Souk Madinat som ligger intill med konstgjorda kanaler där man kan åka små båtar mellan restaurangerna. Dubais artificiella Venedig!

Hotellet vi bor på känns som en skön kontrast mot övriga Dubai – småskaligt, grönt och låga, vackra byggnader. Igår besökte vi det omtalade Atlantis och det var gigantiskt! Not our cup of tea. Vi åt lunch på ett av hotellets restauranger vilket inte var tillåtet om man inte bodde där men vi svamlade något om att vi precis kommit och sa något rumsnummer bara, de såg lite misstänksamma ut men vi fick vår lunch och det var en fantastiskt god indisk buffélunch. Sedan fick resten av familjen bada och leka med delfiner på Dolphin Bay som var en fantastisk upplevelse!

Här bor vi alltså – alldeles innanför en av de konstgjorda palmerna! Och sen lite bilder från omgivningarna på vårt hotell…

 

 

One thought on “Time Out Dubai”

  1. Glömde fråga hur ni har det när du ringde — men nu ser jag det!!! Påfågeln, är den på riktigt? Helt otrolig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *