Vackra Skåne

Någonstans nära Arild
Någonstans nära Arild
Grand Hotel i Mölle
Grand Hotel i Mölle
Utsikt från Grand Hotel i Mölle
Utsikt från Grand Hotel i Mölle
Vårt mysiga tornrum på Grand i Lund (J bokar om SJ-biljetterna hem på datorn pga extrainkallat möte ang. omfördelning i charken…)
Spegeldetalj, Grand i Lund
Spegeldetalj, Grand i Lund

Vi har varit i Lund i helgen där våra döttrar har tävlat i USM i truppgymnastik! Supernervöst för dem, och för oss, å deras vägnar. De var så duktiga. Vilken upplevelse det var. Och mysiga Lund fick vi uppleva. Med utgångspunkt från Grand Hotel. Supercharmigt! God fredagsmiddag åt vi på Mat & Destillat med drinken Old Fashioned innan maten. Vi som nästan aldrig dricker drinkar utöver möjligtvis ett par gin tonic per sommar kände oss riktigt festliga…

Efter tävlingen på lördagen hann vi göra en utflykt också. Vi åkte mot Höganäs där J släppte av mig på Slottstallets Möbler medan han åkte till någon bilfantast ute på de skånska slätterna alldeles i närheten. På härliga Slottstallet botaniserade jag bland allt fint och jag hittade en ny sommargarderob, födelsedagspresent till J och middagspresent till våra vänner i Höllviken som vi skulle äta middag hos på kvällen. Då vi var i närheten av Kullabygden hann vi också med en tur via Arild till Mölle och mindes resor hit när barnen var små. Vi svängde förbi härliga Flickorna Lundgren och Rut på Skäret, Hotell Kullaberg och stannade till på Grand Hotel i Mölle. Här bodde jag och J en gång innan vi fick barn i ett rum högst upp i det vackra huset med en soldränkt balkong och med den mest fantastiska utsikt. Vilka minnen. Och när vi var där nu var det bröllopsfest.

Till våra vänner i Höllviken åkte vi sen direkt från Mölle. Och här hade vi inte varit på länge – det blev en härlig middag och vi hade massor att prata om. Efter den här lyckade Skåne-helgen vill vi åka tillbaka en sväng redan nu i sommar – älskar Skåne. Och alla är så trevliga här!

Slottstallet
Slottstallet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *